Nytårsmenu 2019

🍾🎉SUSHI TIL NYTÅR?🎉🥂

Kalenderen er bladret over på december, og julepynten pynter flot i gader og hjem. Det er endelig blevet tid til jul og alt hvad den indebærer – god mad og hyggelig atmosfære. 

Efter jul er nytår lige om hjørnet. Det skal fejres med prompt og pragt, og vigtigst af alt, god mad! Vi hos Masami Sushi vil hjertens gerne være med til at sikre en flot og smagsfuld menu, når der skal takkes af for 2019 og gøres klar til at springe ind i det nye årti. I denne anledning har vi sammensat forskellige menuer, der med sikkerhed vil pryde serveringsbordet – uanset om det er til den helt store nytårsfest eller om det er til det hyggelige familiespisebord. 

Hvis I har bestemte ønsker til jeres nytårsmenu, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi vil gøre det bedste for at skræddersy den perfekte menu efter jeres behov – så vil der være til alle smagsløg. 

De bedste hilsner. 
Masami Sushi

Kære alle

I den seneste periode har vi alle måtte tilpasse os under ekstraordinære forhold. Vi håber at alle på trods af det er ved godt helbred og humør.

Efter at have været lukket for besøgende kunder i to måneder, kan Masami Sushi nu med stor glæde åbne igen for besøgende kunder. Running Sushi vil køre som normalt fra nu af.

Vores højeste prioritet vil være sikkerhed og hygiejne efter sundhedsstyrelsens retningslinjer. Der vil blive sprittet af på alle overflader efter hvert selskab, og der vil også være håndsprit tilgængelig.

Husk at vi har 10% på takeaway, gælder dog ikke allerede eksisterende tilbud.

Vi glæder os utrolig meget til at se jer igen og byde jer velkommen tilbage til Masami Sushi.

De kærligste hilsner fra Masami Sushi