Nytårsmenu 2020

??SUSHI TIL NYTÅR???

Kalenderen er bladret over på december, og julepynten pynter flot i gader og hjem. Det er endelig blevet tid til jul og alt hvad den indebærer – god mad og hyggelig atmosfære. 

Efter jul er nytår lige om hjørnet. Det skal fejres med prompt og pragt, og vigtigst af alt, god mad! Vi hos Masami Sushi vil hjertens gerne være med til at sikre en flot og smagsfuld menu, når der skal takkes af for 2020 og gøres klar til at springe ind i det nye årti. I denne anledning har vi sammensat forskellige menuer, der med sikkerhed vil pryde serveringsbordet – uanset om det er til den helt store nytårsfest eller om det er til det hyggelige familiespisebord. 

Hvis I har bestemte ønsker til jeres nytårsmenu, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vi vil gøre det bedste for at skræddersy den perfekte menu efter jeres behov – så vil der være til alle smagsløg. 

De bedste hilsner. 
Masami Sushi

Kære alle

Grundet regeringens nye restriktioner er vi nødt til at lukke ned for restaurantens besøgende gæster. Der vil stadig være mulighed for take-away. I perioden frem til 3. Januar vil der også være ændret åbningstider.

ÅBNINGSTIDER ER SOM FØLGER:
Tirsdag d. 22 – Lørdag d. 26: Lukket
Søndag d. 27 – Onsdag d. 30: 14:00-20:00
Torsdag d. 31 – 13:00-19:00
Åben igen fra og med fredag d. 1 januar fra 14:00-20:00

Pas på hinanden og jeres kære. Det er vigtigt, at vi tager hensyn til hinanden i den næste tid.

Kærlige hilsner
Masami Sushi